FAMILIEDRUKWERK nodig? Wij hebben de boeken, wij nemen de tijd en bieden de voordeligste prijs

Een stukje begeleiding en service bij familiedrukwerk is altijd een prettige ervaring zeker als het om de mooiste momenten van je leven gaat , dit bieden we je allemaal in onze shop te purmerend.

Ook krijgt u bij een bestelling vanaf 45 kaarten 1 gratis vergroting van u favoriete baby of trouwfoto en wel op het formaat 240 x 300 mm.

Wenst u echt een grote foto of zelfs uw muur ermee behangen dan kunnen wij dit ook voor u maken.

Grafimedia de Voos is al jarenlang een toon aangevende leverancier op het gebied van drukwerk/familiedrukwerk en daarnaast waarschijnlijk ook nog de voordeligste in de regio, een vertrouwd adres dus om uw mooiste moment aan uit te besteden.

Uw Babynaam in het zilver of goudfolie laten drukken of in losse letters gesneden in een ieder gewenst formaat of kleur, (leuk voor op de deur van uw babykamer etc.)  ongekend veel mogelijkheden zijn er te bedenken, onze kreet is dan ook!! Wij maken het onmogelijke mogelijk, wat u wenst is onze uitdaging.

 

FAMILIEDRUKWERK bestelprocedure
Hoe bestel je geboorte / trouw / overlijdens / kerst kaartjes bij ons?
Bekijk onze kaartcollectie via onze collectie boeken, deze boeken kunt u twee dagen mee naar huis nemen. Maximaal 2 per klant en na 12 uur halen, twee dagen later voor 11 uur terug brengen.
Voorbeeldteksten en diverse lettertypes kunt u bij ons bekijken en uiteraard is er van alles bespreekbaar. Dagelijks op afspraak tussen 10.00 en 16.00 uur.
U kunt  maximaal 3 gratis modelkaarten aanvragen via de site van onze kaartleverancier www.belarto.nl
Trendy blanco kaarten
Niet gevonden wat u zocht? Dan is onze blanco collectie iets voor u! Kies een papiersoort, formaat, envelop en geef uw wensen door. Wij maken dan een ontwerp speciaal voor u.

 

Onze tarieven voor (familiedrukwerk) ontwerp en de kaarten drukken ongeacht het aantal kaartjes bedraagt 65,00 euro incl. BTW.  ( excl.kaartprijs )

Graag zien we u tegemoet op de Weberstraat 56  te Purmerend, of bel eerst voor een persoonlijke afspraak 0299 – 648596. Mailen kan ook info@grafimediadevoos.nl